لوله آلومینیوم

لوله آلومینیوم چیست؟

شرکت مبین فولاد آسیا سعی در راحتی و جلب اعتماد مشتریان دارد. ما همیشه در تلاش هستیم بهترین ها را به شما ارائه دهیم تا با اطمینان بیشتر خریدتان را ثبت کنید. برای اینکار ما درباره تمام لوله ها صنعتی اطلاعات مناسبی را به شما ارائه میدهیم تا با کاربرد و دیگر موارد لوله ها آشنا شوید.

این بار ما میخواهیم درباره لوله آلومینیوم که جزء لوله هایی است که در شرایط و مکان خاص استفاده میشه، صحبت کنیم. این لوله ها از نوع پروفیل های آلومینوم است که در فرایندی به نام اکستروژن تولید میشوند. این پروفیل ها که جزء لوله های غیر آهنی هستند؛ در صنایع خاصی مورد استفاده قرار میگیرد.

این نکته نیز حائز اهمیت است که، ویژگی های آلومینیوم و اکسترود پذیر بودن آن باعث منحصر به فرد بودن این لوله آلومینیوم میشود. همانند لوله های دیگر، در سایز ها و قطرهای مختلف تولید میشود و با توجه به نیازمان، لوله مورد نظر با سایز مورد نظر را خریداری میکنیم.

لوله آلومینیوم 1

ویژگی های لوله آلومینیوم

از ویژگی های بارز این لوله در مقاومت مکانیکی بالا آن است. این فلز آلومینیوم دارای خاصیت های: چکش خوار، شکل پذیر، رسانای خوب، قابل انعطاف، ضد زنگ  میباشد. همان طور که از زمان دبستان خواندیم، این فلز دومین فلز چکش خوار شناخته میشود. همچنین، این لوله های آلومینیوم بسیار با دوام و مقاوم تر بوده و عنصری غیر مغناطیسی است.

این لوله ها گرما را به آسانی انتقال میدهند و همیشه پایه ثابت برای کارهایی که با کنترل دما است، هستند. این کنترل دما در یخچال ها، سیستم های تهویه، انرژی خورشیدی و غیره موجود میباشد. شرکت مبین فولا آسیا دارای انواع پروفیل و لوله آلومینیومی است که با بهترین کیفیت و قیمت به صرفه به بازار عرضه میدهد.

از مزایا لوله آلومینیوم میتوان گفت: مقاومت بیشتری در برابر خوردگی دارند، هزینه های نصب کمتری دارد، این لوله ها هیچ زنگ زدگی و لکه ای در طول استفاده ندارند، دارای تزئئینات و رنگ آمیزی بیشتری نسبت به دیگر لوله ها دارد. با اینکه این لوله جزء  جدیدترین لوله ها به حساب می آید اما با همین قدمت کم از پر مصرف ترین لوله ها است.

انواع لوله های آلومینیومی

لوله ها در کل به دو دسته درزدار و بدون درز تقسیم میشوند که در مقاله های گذشته درباره آنها مفصلا توضیح داده ایم.

لوله های آلومینیومی بدون درز

لوله های بدون درز و درزدار با یکدیگر تفاوت هایی دارند. برای مثال، نحوه تولید لوله های بدون درز از یک پروفیل تو پر که داخل آن خالی شده است، تولید میشود و اما لوله های درزدار به وسیله جوش از طول یا چرخشی ساخته میشوند. اما لوله منتخب بیشتر صنایع، لوله های آلومینیومی بدون درز است و تنها دلیل آن این است که از هیچ جای جوشی استفاده نمیکند.

درواقع لوله ها بعد از جوشکاری، استحکام اولیه خود را تا حدودی از دست میدهند، زیرا حرارتی بر اثر جوش به آن خورده است. و ورق آلومینیومی که تبدیل به یک لوله میشود، استحکامش را از دست داده و کاهش میابد و لوله های بدون درز گزینه بهتری برای شما هستند.

لوله های آلومینیوم بدون درز مزایاهای بیشتری نسبت به نوع دیگری دارد و همچنین پر کاربرد تر هم هست: برای مثال لوله های بدون درز برای کاربرد هایی که فشار بیشتری دارد، مناسب تر است، میتوان مقاومت ساختاری اش را نیز افزایش داد، مشکلات از هم پاشیده شدن را نیز ندارد زیرا هیچ جوشکاری صورت نگرفته است.

لوله آلومینیوم 2

کاربردهای لوله آلومینیوم

این پروفیل ها در هرجایی ممکن است استفاده شود و در هر صنایع از آلیاژ مورد نظر خود استفاده میکند. صنایعی که از لوله های آلومینیوم استفاده میکنند، به ترتیب زیر است:

صنعت خودرو سازی، صنعت دکوراسیون و مبلمان، صنعت نظامی، صنعت ساختمان سای، لوازم های خانگی، مبدل های حرارتی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

ابعاد لوله های آلومینیوم

همان طور که بالا هم به شما گفتیم، سایز ها و ابعاد متنوعی دارد. قطر خارجی لوله ها از ۱۶ تا ۶۵ میلی متری شروع میشود. ضخامت آن ها هم بین ۱ تا۴ میلی متر است. با توجه به اندازه های گفته شده میتوانید لوله تان را سفارشی ثبت کنید.

استاندارد های لوله آلومینیوم

استاندارد ها با فرآیندی به نام اکستروژن آلومینیوم توسط قالب های دیسک شکل انجام میشود. نحوه شکل گیری لوله آلومینیوم به این صورت است که ورق آلومینیوم توسط قالب فشرده و شکل مورد نظرش را میگیرد. ساخت این قالب ها از جنس فولاد است زیرا قالب های پروفیل توسط فولاد مقاوم در برابر درجه حرارت بالا ساخته شده است و همچنین نسبت به آلومینیوم حرارت مقاوم تری دارد.این روش اکستروژن برای تمام اشکال مختلف لوله موجود است و میتوان استفاده کرد.

فروش لوله آلومینیوم

تولید لوله های آلومنیوم به این صورت است که، خم شدن لوله و ساخت آلومنیوم یک فرآیند شکل دهی فلز است که برای شکل دادن دائمی لوله یا لوله ها استفاده میشود. لوله ها به یک قالب فشار داده میشود و آن را مجبور میکند تا شکل قالب مورد نظر را بگیرد.

این فرآیند با بارگذاری یک لوله آلومینیومی در قالب لوله آغاز میشود. در اصل لوله بین دو قالب شکل دهنده بسته میشود و توسط قالب فشاری، محکم نگه داشته میشود تا تکان نخورد. همچنین ما فرآیند های دیگری را نیز داریم مانند: فشار دادن لوله ها از طریق غلتک است. توسط این غلتک ها، مواد به صورت منحنی خم میشود.

در فرآیند های دیگر لوله کشی، یک سنبه داخل لوله قرار میگیرد تا از فرو ریختن آن جلوگیری کند. بیشتر ابزارآلات مورد استفاده در ساخت لوله از فولاد ساخته شده تا طول عمر بیشتری داشته باشد و از آلیاژ های سخت ساخته میشوند اما برای یک سری از ابزارآلات باید از آلیاژ نرم استفاده کنیم.

این مدل لوله ها، تقاضا کننده بیشتری دارند و در سرتاسر کشور به فروش میرسد. مقاومت بی نظیر آن در مقابل خوردگی از تنها دلیل پر فروش بودن این لوله آلومینیوم میباشد. علاوه بر همه این ها، حرارت را به خوبی هدایت میکند و برای کاربرد های حرارت مناسب است.

شما میتوانید این لوله ها را در سایت مبین فولاد آسیا ببینید و ثبت سفارش انجام دهید. علاوه بر آن شیرآلات صنعتی و دیگر موارد را از سایت ما میتوانید مشاهده کنید و در کانال تلگرامی ما عضو شوید تا از اخبار و از اطلاعات جا نمانید!

منبع: www.chinasavvy.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *