لوله صنعتی ( ۳ دسته از کاربردی ترین لوله ها)

امروزه، لوله صنعتی در بسیاری از صنایع برای انتقال جامدات و سیالات استفاده می شوند. با شرکت مبین فولاد آسیا همراه باشید تا شما را با انواع مختلفی از لوله صنعتی اشنا کند تا بتوانید متوجه تفاوت ان ها شوید و استفاده هوشمندانه ای از لوله ها در صنعت مورد نظرتان داشته باشید.

لوله ها و اتصالات صنعتی نقش بسیارحیاتی  در جامعه مدرن ما دارند. در اصل ، لوله هایی که در صنایع مختلف استفاده می شود، اب ،گاز ، فاضلاب و جریانات دیگر را حمل می کنند و خدمات ضروری را برای صنایعی مانند خطوط لوله نفت و گاز طبیعی، نیروگاه ها، تاسیسات فراوری شیمیایی ، پالایشگاه ها، کارخانه های فولاد، کارخانه های کاغذ و بسیار دیگر ارائه می کنند.

لوله صنعتی چیست؟( کاربرد لوله صنعتی)

سیستم های لوله کشی صنعتی، سیالات را در سراسر کارخانه های تولیدی انتقال می دهند. این لوله ها و اتصالات در صنعت های مختلفی  از جمله نیروگاه های تولید برق، تاسیسات دارویی، فلزسازان، پالایشگاه های نفت ، شرکت های فراوری مواد غذایی و غیره استفاده می شوند.

طراحی لوله صنعتی و اجزای تولیدی آن براساس کاربرد صنعتی لوله، مواد مورد استفاده وطول عمر مفید لوله بسیار متفاوت هستند.

این اتصالات باید معیارهای خاصی را در رابطه با استحکام، دوام، انعطاف پذیری، مقاومت در برابر خوردگی، سهولت نصب، هزینه، در دسترس بودن و اثرات زیست محیطی رعایت کنند.

این لوله ها باید خواص مکانیکی عالی داشته باشند و همچنین این خواص را در طول زمان حتی در شرایط  فشار شدید حفظ کنند. علاوه بران، انها باید بتوانند در برابر تنش های مختلف مانند لرزش ، نوسانات فشار و تغییرات دما مقاومت کنند. برای ساخت این  نوع سیستم های صنعتی از مواد و طرح های مختلف استفاده می شود.

مواد مختلف به انواع مختلفی از اتصالات لوله برای اطمینان از حداکثر عملکرد در طول عمر سیستم نیاز دارند. برای مثال: لوله های پلی اتیلن به اتصالات چین دار نیاز دارند، در حالی که لوله های فولادی ضد زنگ به اتصالات رزوه ای نیاز دارند.

انتخاب مواد مناسب لوله کشی و اتصالات بستگی به صنعتی دارد که در ان مورد استفاده قرار می گیرد. لوله های ساخته شده از آهن گالوانیزه و فولاد ضد زنگ به طور گسترده در اکثر صنایع استفاده می شود به طوری که لوله های ترمو پلاستیک عمدتا در صنایع غذایی و دارویی استفاده می شود.

اجزای سیستم لوله کشی شامل : شبکه های آب، خطوط خدمات، شیرها ، کنترل ها، مبدل های حرارتی ، متر و فیکسچر ها می باشد. بخش های لوله صنعتی (مثل: خم، زانو، سه راهی، مسیرهای مستقیم، دریچه ها و…) را می توان از مواد مختلف و  ترکیبی از انها ساخت.

شیر ها، لوله ها و سایر اجزا را میتوان با استفاده از قطعات فلزی یا پلاستیکی ساخت. که از رایج ترین شیرآلات صنعتی که قبل تر هم راجب آن ها صحبت کردیم عبارتند از :شیر توپی، شیر دروازه ای ،شیر پروانه ای، شیر گلوب و….

اتصالات یا لوله ها  نیز ممکن است به صورت رزوه ای ، لحیم کاری، چین دار،جوشی ، پیچ و مهره ای، چسبانده شده با حلال و یا چسبنده باشند.

لوله صنعتی شامل جنس های مختلفی هستند از جمله: جنس های چدن ، مس ، فولاد ، آلومینیوم. با این تفاوت که لوله های فولادی از ترکیبات اهن و کربن و یا درصد کمی از فلز های دیگر مثل نیکل، کروم استفاده می کند که هم استحکام این نوع لوله ها افزایش میابد و هم در برابر گرما و حرارت زیاد ، مقاوم تر می شوند و کاربرد های زیادی درصنایع مختلف دارد.

 انواع لوله صنعتی

لوله صنعتی 1لوله صنعتی شامل لوله های بسیار زیادی است که کاربرد های متنوعی دارد. لوله ها در صنایع مختلف مثل صنعت ساختمان کاربرد دارد. در واقع؛ این اتصالات در سایز ها، شکل ها، متریال های مختلف و در طول های مختلف به بازار ارائه می شود.

ما لوله ها را یا بهتر بگویم این اتصالاتی که امروزه نقش حیاتی در زندگی  ما دارند را به سه بخش تقسیم کرده ایم که هر کدام از انها دارای بخش های مجزا هستند : لوله صنعتی درزدار، لوله صنعتی بدون درز و لوله های دیگر تقسیم بندی شده اند که در ادامه ان ها را توضیح خواهیم داد:

۱٫لوله صنعتی درزدار

لوله صنعتی 2

ساخت این مدل لوله های درزدار با استفاده ازجوشکاری و شکل دهی ورقات فلزی صورت می گیرد. با توجه به روش های تولید لوله های درزدار در فرایند ساخت با استفاده از روش جوشکاری به دو صورت میتوان تقسیم بندی کرد. این دو روش:

  • استفاده از فلزهای پر کننده
  • بدون استفاده از فلز های پر کننده

و اما اگر از روش شکل دهی فلزات استفاده کنیم؛  روش های متعددی وجود دارد و روش های به صورت زیر می باشد:

  • فرم دهی JCO
  • فرم دهی U & O
  • فرم دهی اسپیرال
  • فرم دهی غلتکی
  • فرم دهی غلتکی گرد

برای تولید لوله صنعتی درزدار ، ورق ها را با سایز مناسبش و براساس نیاز برش می دهیم، و از غلطک های نورد گذر می کنند، پس از ان می بایست به شکل گرد درایند. و وقتی درزی بوجود آمد آن را جوش می دهیم و به مرحله تست لوله می رسانیم.

ما لوله های درز دار را در صنایع مختلفی نظیر: تولیدات قوطی های پروفیل، سازه های فلزی، خط های انتقال اب، گاز، نفت، پتروشیمی ، ستون ساختمان ها ،پایه اسکله و پل، نرده و مبل و دیگر موارد استفاده می کنیم.

لوله های درزدار شامل لوله های بسیار زیادی هستند و هر یک از این اتصالات کاربرد ویژه خود را دارد:

  1. لوله درزدار های مستقیم
  2. لوله درزدار های مستقیم صنعتی
  3. لوله درزدار های مستقیم گاز خانگی
  4. لوله درزدار های مستقیم تست آب
  5. لوله درزدار های مستقیم گاز
  6. لوله درزدار های مستقیم کالوپ
  7. لوله دار بستی
  8. لوله درزدار های جدار چاه
  9. لوله درزدار های جدار چاه (لوله سایز بالا، اسپیرال)

لوله های درزدار مستقیم

نحوه به وجود امدن این لوله  صنعتی به این صورت است که،  ورق های فولادی که با ضخامت های متفاوت شکل دهی شده اند، تولید می شوند. ابتدا این ورقه ها برشکاری می شوند و از غلتک ها که از نوع نورد است عبور می کنند و استوانه در می ایند و در اخرین بخش، درز های به وجود امده را جوش می دهند.

اولین نوع لوله صنعتی، به دلایل متعددی نظیر : جوشکاری های زیاد و درز های موجود، نسبت به لوله های بدون درز مقاومت کمتری از خود نشان می دهند.

مهم ترین کاربرد این لوله های درزدار مستقیم در ساختمان ها است. دارای کاربرد های نظیر: لوله های شوفاژ،لوله های گاز API، لوله های اب، گاز خانگی و همین طور لوله های داربستی می باشد.

در اصل ما از لوله های گازAPI ، به عنوان گاز توکار در خانه استفاده می کنیم که دارای استاندارد بین المللی موسسه نفت امریکا می باشد به این استاندار API می گوییم.

لوله های سیاه

لوله صنعتی 3ما در صنعت نوع دیگری از لوله درزدار مستقیم داریم که به ان لوله سیاه می گوییم. ضخامت این نوع ورقه ها، ۲ میلی متر به بالا می باشد و به گفته متخصصان مبین فولاد آسیا، دارای مقاومت و سختی بالایی است.

کارایی این لوله های سیاه بیشتر در مصارف خانگی است اما در صنایع دیگر نظیر: لوله کشی تاسیسات حرارت مرکزی، تهویه مطبوع ، انتقال گاز های شهر در خانه، ساخت داربست های مختلف, حفاظ ها و جک ها به کار می رود.

لوله های درزدار مستقیم صنعتی

ما از این لوله ها در ساختمان سازی استفاده به خصوصی می کنیم و دارای کاربرد هایی نظیر: تونل  ها، ساختن پایه اسکله و پل ها، خطوط انتقال در صنایع پتروشیمی، تولید

پروفیل های قوطی، صنایع کشتی سازی، ساخت سازه های فولادی و استفاده در تاسیسات کاربرد دارد.

لوله های درزدار مستقیم گاز خانگی

یکی دیگر از انواع های لوله های صنغتی درزدار مستقیم می باشد. این لوله ها از جنس های پلی اتیلن و فولاد ساخته می شوند. بیشترین کاربرد ان در انتقال گاز خانه ها، نیروگاه ها، سوله ها صنعتی و پتروشیمی می باشد.

لوله های گاز خانگی، نقش حیاتی در انتقال گاز در شهر دارد و بسیار مهم است که از استاندارد های بین المللی پیروی شود و استحکام و ایمنی بسیار بالایی داشته باشد.

این لوله ها در بازار، در شاخه های ۶ متری عرضه می شود. و دو نوع دارد که به ان ها معمولی و API    گفته می شود که ابعاد های مختلفی را شامل می شود.

سایز لوله های گازی معمولی؛ ۱٫۲ تا ۶ اینچ می باشد و لوله های API از ۱٫۲ تا ۴ اینچ موجود می باشد .شما می توانید این لوله های بسیار مهم و با کیفیت را از مبین فولاد اسیا نیز خریداری نمایید.

برای تولید این مدل لوله های درزدار، نیاز به ورقه های فولاد داریم که از نورد گرم و سرد هستند ؛ این نوع از ورق ها به صورت رول هستند که برای راحتی حمل و نقل رولی شکل هستند.

بعد از این که، رول ها و یا کویل ها برش میخورند، کلاف هایی به وجود می اید و به قسمت های نورد منتقل می شوند. این کلاف ها از غلتک های مخصوص کار عبور می کند و لبه ها به هم نزدیک می شوند. در مراحل بعد، لبه های به وجود امده، توسط جوشکاری به یکدیگر متصل می شوند و  استوانه ای شکل می شود.

لوله های درزدار مستقیم تست آب

این لوله ها نیز نوعی دیگر از لوله  صنعتی درزدار است که ورق های فولادی مهم ترین مواد اولیه ان است. در اصل، این ورق ها بر اساس نیاز، سایز ها و ضخامت های مختلفی دارد که برش می خورد و توسط غلتک ها، خمیده می شوند و سطح ان ها مقطع می گردد.

بعد از انکه ، ورقه ها خمیده ای شکل می شوند، لبه ها نیز به یکدیگر نزدیک می شود و نوعی جوشکاری بین لبه ها صورت می گیرد. به این نوع جوشکاری ها، درزش جوش نیز گفته می شود.

ما می توانیم این لوله های با دوام را در مبین فولاد اسیا با نام های: لوله تست اب، لوله های فولادی تست اب خریداری کرد.

لوله  درزدار های مستقیم کالوپ

این نوع لوله ها، برای کمک به سیستم های ابرسانی  تولید شده است، بعلاوه می توان از این لوله ها در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی نیز استفاده کرد.

محصولات کالوپ، از فرایند های مختلف درز جوش با ابعاد و ضخامت های متنوع  تولید می شود.

لوله صنعتی کالوپ، براساس نیاز مشتری تولید میشود، و مبین فولاد اسیا نیز در تلاش است این لوله ها را  در اندازه های مختلف تولید و عرضه کند.

لوله دار بستی ( لوله های استیل صنعتی)

این لوله صنعتی، نوعی از لوله های استیل درزدار است ، برای نصب داربست ها تولید می شود.در اب و هوای مختلف این لوله ها مورد استفاده قرار می گیرند.

در دو نوع سبک و سنگین طراحی شده اند، از نوع لوله سنگین ان برای کارهای سخت تر و مهم تر مورد استفاده قرار می گیرد که درسایز های مختلف به همراه پیچ های مخصوص در شرکت مبین فولاد اسیا قابل عرضه می باشد.

نام دیگر لوله های داربستی، لوله پنج است زیرا، ارتفاعات ان از ۳ تا ۶ متر است و ضخامتش ۵ میلی متر می باشد و همچنین، قطر داخلی ان ۴۸ میلی مترمی باشد.

لوله های درزدار جدار چاهی

از دیگر انواع لوله صنعتی درزدار، جدار چاهی می باشد که دو نوع دارد. شیار دار و بدون شیار و هردوی انها در اندازه های مختلف تولید می شوند.هدف این لوله ها در این است که باعت جلوگیری از اب دهی و ریزش دیواره ها در چاه های عمیق شود. و همچنین عمر چاه را نیز افزایش می دهد.

این چاه هایی که به اب سفره های زیر زمینی به هر دلیلی ممکن است دچار ریزش های شدید دیواره ها شود، برای اینکه ازاین اتفاق جلوگیری کنیم، از این لوله صنعتی به عنوان دیواره استفاده می کنیم.

از وظایف دیگر این لوله های چاهی این است که، جریاناتی از اعماق زمین به سطح زمین را برعهده دارد.

لوله های درزدار اسپیرال

یک مدل دیگر این لوله های درزدار،لوله اسپیرال می باشد که تفاوتش در این است که، سایز ان بسیار بزرگ و ضخامت بیشتری نیز دارد.دلیل نام گذاری اسپیرال در جوشکاری مارپیچی شکلش است.

از مزیت لوله با ضخامت این است که، می تواند فشار زیادی از جریانات را تحمل کند و درجه استحکام بالایی دارد که در خط های انتقال نفت و گاز به کار می رود.

اگر بخواهم مزایای  این نوع لوله های درزدار را بگویم،  اتصالات و نصب اسانی دارد، ظاهرش نسبت به بقیه لوله ها زیبا تر است، تولید ان اسان و کم هزینه تر است و از این لوله به ظاهر زیبا می توان در جاهای مختلف استفاده کرد.

۲٫لوله صنعتی بدون درز

لوله صنعتی 4این دسته از لوله صنعتی، توسط اکسترودینگ به قالب های متنوع و مختلف تولید می شوند.در اصل نحوه تولید ان به گونه ای است که در مراحل تولید یک فولاد تبدیل به لوله های بدون درز می شود.

در دنیای علم به دسته دوم لوله ها، سیم لیس نیز می گویند.این لوله ها، در خطوط هیدرولیک، صنایع غذایی، خطوط نفت و گاز و خطوط فشار قوی به کار می ایند.

اما نحوه تولید اتصالات به این صورت است که، ابتدا سایز های بزرگ تر تولید و سپس نوبت به سایز های کوچک می رسد. لازم به ذکر است که ابداع این روش را یک فرد المانی به نام مانسیمان ذکرکرده است.

برای مثال برای تولید سایز های کوچک مثل ۱ یا ۲ اینچی، اول شمشی که ۷۶ است ،پس از حرارت  این سوراخ ۱٫۲ اینچی را بوجود می اورد و لوله صنعتی دیگرنیز بدین صورت ایجاد می شود.

در ساخت این لوله ها از هیچ درز و جوشی استفاده نمی شود. پس مقاومت ان نسبت به لوله های دیگر بیشتر است.موارد استفادی این لوله ها در جایی است که فشار جریانات عبوری بیشتر باشد.

در کشور خودمان یعنی ایران، لوله صنعتی بدون درز حداکثر سایز ان ۲۴ اینچ می باشد. اما وارداتی ان تا ۴۲ اینچ نیز تولید می شود.

مراحل تولید لوله های بدون درز به این صورت است که:

  1. ابتدا فولاد را براساس سایز خواسته شده توسط مشتری برش می دهند.( این شمش فولاد توسط کشور اکراین و یا داخل کشور خودمان تولید می شود.)
  2. شمشی که برش داده شد را داخل کوره ها قرار می دهیم تا به حدی که این گرما باعث سرخ شدن شمش ها شود.
  3. حال نوبت به سوراخ شمش می رسد، با استفاده از لخ پرس شمش های فولاد را سوراخ می کنیم.
  4. در این مرحله می بایست ان را گرد کرد، که این عمل با دستگاه اللنگاتور صورت می گیرد.
  5. هیجان انگیز ترین بخش، شلیک سمیه به داخل شمش ها می باشد، این سمیه ۱۲ متر است و به سرعت داخل شمش می رود.
  6. در قسمت ازاد سازی سمیه به طول ۱۲ متر را از لوله جدا می کنیم.
  7. حال لوله تیز و برنده می باشد ، در اینجا لوله را گرد می کنیم.
  8. لوله صنعتی را تا حد ممکن، ۲۴ متر کشش می دهیم.
  9. نوبت به خنک شدن لوله می شود .
  10. وقتی لوله خنک شد .با توجه به نیاز مشتری، برش داده می شود.
  11. تست لوله ها بسیار مهم است، که مبین فولاد اسیا توجه خاصی به این موضوع دارد تا ضایعات از لوله جدا شده باشد.
  12. سپس ان را به شکل شش ضلعی بسته بندی می کنیم و اماده بارگیری می شود.

 

لوله صنعتی بدون درز، به سه دسته تقسیم می شوند:

  1. لوله های بدون درز( مانسیمان)
  2. لوله های بدون درز گوشت دار
  3. لوله های بدون درز سبک

لوله بدون درز( مانسیمان)

لوله صنعتی 5در واقع ما مانسیمان را به عنوان یک برند می شناسیم، که جز اولین برندها در این صنعت می باشد و این لوله ها با این برند به بازار ارائه شد.

ممکن است سوال پیش اید، مانسیمان که یا چه بود و از کجا امد؟ً

نام برادران المانی مانسیمان بود، و انها اولین نفراتی بودند که لوله های بدون درز را کشف کردند.این لوله ها امروزه در دنیای مدرن در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی کاربرد به خصوصی دارد.

لوله صنعتی بدون درز گوشتدار

لوله صنعتی 6مدل دیگری از لوله های بدون درز صنعتی، لوله های گوشتدار می باشد. این لوله ها ضخامت بالایی دارند و مواد اولیه ان فولاد می باشد.

از کارایی لوله های بدون درز می توان به، لوله کشی مواد نفتی، گازهایی که فشار زیادی دارند و درمسافت های طولانی هستند، اشاره کرد.

همان طور که از نامش پیداست، بسیار سخت و مقاومت بالایی دارند. پس در شرایط سخت پیشنهاد مناسبی است زیرا جنس محکم الیاژ را شامل می شود.

۳٫دیگر لوله صنعتی پرکاربرد

  1. لوله های آلومینیوم
  2. لوله های سربی
  3. لوله های برنجی
  4. لوله های سفالی
  5. لوله های سیمانی
  6. لوله های استلنس صنعتی
  7. لوله های استلنس دکوراتیو
  8. لوله های استلنس صنایع غذایی
  9. لوله های گالوانیزه
  10. لوله های پلی اتن
  11. لوله های مسی
  12. لوله های چدنی

لوله صنعتی آلومینیوم

لوله صنعتی 7آلومینیوم همان طور که از دوران ابتدایی میدانیم، سبک وزن و مقاومت زیادی نسبت به خوردگی دارد و همین طور جز زیر دسته الیاژهای استیل است.

از دیگر مزیت های لوله های آلومینیوم، جوشکاری اسان، خوش تراش بودن، استحکام بالایی دارد.

این لوله ها براساس کاربرد هایی که دارد، سایز، ضخامت و الیاژی که مصرف می کند، می تواند متفاوت باشد.

جاهایی که استفاده می شود در تاسیسات حرارتی، صنایع شیمیایی، لوله کشی زمین های کشاورزی می باشد.

لوله صنعتی سربی

این دسته از لوله ها، جز قدیمی ترین ها می باشد. گاهی اوقات به صورت خالص از سرب ایجاد می شود و گاهی نیز ازترکیبات سرب و انمیوان ایجاد می شود.

کاربرد این لوله های قدیمی درخطوط انتقال شیمیایی، هسته ای، اب و فاضلاب و روکش کابل ها می باشد.

با این حال دارای معایبی نیز می باشد که، لوله هایی که برای انتقال اب است جلوگیری می کنند.

لوله صنعتی برنجی

لوله صنعتی 8لوله های برنجی با ابغاد مختلف و الیاژ های متنوع قابل تولید و عرضه هستند. این لوله ها در صنعت های مختلف کاربرد به خصوصی دارد مانند: صنعت تزیین، خودروسازی، تولید شیرالات، رادیاتور خودرو و… .

ابعاد لوله های برنجی می تواند برحسب درخواست مشتریان باشد اما ابعاد استانداردی ان در  ۱ در ۸ و ۳٫۷۵ در ۷۵ می باشد.

لوله صنعتی سفالی

این لوله ها در لوله کشی های فاضلاب که شامل مواد اسیدی می باشد، به کار می رود.

لوله صنعتی سیمانی

لوله های سیمانی در لوله کشی های اب و فاضلابات در زیر زمین کاربرد دارد و همچنین نوع دیگر این لوله ها یعنی آزبستی در لوله کشی های تاسیساتی فاضلاب ها به کار می اید.

لوله صنعتی 9لوله صنعتی استلنس (لوله های استیل صنعتی)

از مهم ترین لوله ها لوله های استیل صنعتی می باشد که جنس ان فولاد است و رویه ان از کروم استفاده شده است. دلیل استفاده از این روکش کروم این است که  مقاومت اهن نسبت به گرما را افزایش می دهد که ما این لوله را به عنوان لوله ضد زنگ ، ضد خوردگی نیز می شناسیم.

کاربرد این لوله ها در صنایع مختلفی نظیر: ساختمان سازی، صنایع غذایی ، صنعت نفت و گاز، تولید برق، پزشکی، ساختمان سازی و دیگر صنایع می باشد.

لوله صنعتی گالوانیزه

لوله صنعتی 10

از دیگر لوله ها که دو نوع دارد لوله های فولادی و اهنی، لوله گالوانیزه می باشد. دراصل این لوله ها پس از این که شکل داده و جوش داده می شوند، به روکشی پوشانده می شود که گالوانیزه می شود.

لوله هایی که از نوع فولاد هستند، بسیار نرم تولید می شوند و در برابر زنگ زدگی مقاوم است و برای لوله کشی های سرد و گرم ، تخلیه لوازم بهداشتی و لوله های تهویه به کار می رود.

لوله ای که از نوع اهنی می باشد یعنی، لوله گالوانیزه اهنی از اهن سفید نورد شده به وجود می اید، و رنگ ان نیز خاکستری و تیره می باشد که وزن ان تقریبا سبک و متوسط است.

این نکته مهم نیز قابل ذکر است که لوله فولادی مقاومت کمتری از اهنی دارد.

لوله صنعتی پلاستیکی

لوله صنعتی 11

این لوله ها یک ماده پر کاربرد در صنعت و در سراسر جهان می باشد. با توجه به کاربرد هایی که دارد از گرید های مختلفی ساخته می شود.

این گرید های گفته شده شامل : PVC, CPVC , ABS می باشد که اصلی ترین مزیت ان مقاومت ان در برابر خوردگی است.

پلاستیک ها مواد بسیار متنوعی هستند که به راحتی در شکل ها و اندازه های مختلف و دلخواه می توان قالب بندی کرد. ان ها مقرون به صرفه و کم هزینه هستند. از نظر دوام، مقاومت خوبی  در برابر خرابی ها دارد.

این لوله صنعتی پلاستیکی، در انتقال اب و گاز و محلول ها اسدی و شمیایی کاربرد دارد.

لوله صنعتی مسی

لوله صنعتی 12

این لوله ها مقاومت بسیار خوبی دارند؛ که در سیستم های تاسیساتی  ، تهویه، اب رسانی برای لوله کشی ها استفاده می شود.

استاندارد ان ها دو نوع است K,L,M , DWD که این حروف ها سختی و ضخامت را نشان می دهند.

لوله صنعتی 13

این لوله های چدنی براساس شکل، طول لوله، مقدار الیاژ، نوع کاربرد به دسته های زیادی تقسیم می شوند.

کارایی لوله ها در سیستم های فاضلاب که دارای دوسته است : بوشن دار که سر توپی دارد و بدون بوشن که سر تخت دارد تقسیم می شوند.

سایز لوله صنعتی

اندازه لوله ها براساس نیاز می تواند متفاوت باشد.

سایز لوله صنعتی استاندارد از ۱ اینچ تا ۴ اینچ متغیر است. با این حال بسته به کاربرد ان، اندازه های متنوعی دارد.

برای مثال» خطوط لوله های انتقال نفت خام، معمولا بسیار بزرگ تر از خطوط انتقال اب اشامیدنی است. قطر لوله معمولی ۶ اینچ می باشد که برای خطوط ابرسانی استفاده می شود. در حالی که لوله های بزرگتر از ۱۲ اینچ برای لوله های فاضلاب مورد استفاده قرار می گیر.

فروش لوله صنعتی

شرکت مبین فولاد آسیا یکی از تولیدکنندگان برتر در ایران است . این شرکت انواع لوله صنعتی را با بهترین کیفیت ارائه می دهد .پس با ما همراه باشید تا بهترین ها نصیب شما شود. برای استعلام قیمت و اطمینان از کیفیت قطعات می توانید با ما در تماس باشید!